Daniel Nannskog skall göra FC Stockholm hetare och ”vår” fd trotjänare Stefan Eriksson skall göra det  Zoran Lukic aldrig lyckades med – att ta IFK Lidingö till division tre. Det blir som vanligt en tuff division fyra serie för Värtans IK. Utöver ovannämnda så drar Jesper Hussfelt i halva allsvenskan för att kunna förvalta det Djursholm lagt i hans knä. Det är snart jul och Värtans IK kommer även att få sina julklappar. God Jul och ett Gott Slut.

Att Värtans IK har förstärkt sin organisation runt laget råder inga tvivel om. Nu börjar också gruppbygget inför 2015. Det viktigaste i all idrott kommer alltid vara att behålla harmoniska grupper som presterar. Vårt mål är att behålla 2014 årstrupp givetvis och även om lagen drar i alla våra spelare så skall vi lyckas behålla vår väg mot framgången. Vi ser ut att lyckas med detta även om några alltid kommer att falla bort. Det är en trupp som vill visa att de är bättre än den 5:e plats vi till sist fick räkna in för 2014 trots topplacering under hela våren. Alla vill bli bättre och ha ett mycket roligare år 2015, att vinna matcher är det roligaste, så det ser vi fram emot att göra varje vecka 2015.

Vi har i dagsläget upp emot ett tiotal killar som provtränar med oss varje tisdag. Vårt mål är att komplettera gruppen med ungdomlig entusiasm och högklassig rutin för toppen av division fyra. Ni som är intresserade av att provspela i januari, vår försäsong inleds den 6/1, kontakta roger.mellin@abbvie.com för mer information.

De första tre spelarna som bestämt sig för att komplettera vår trupp är Daniel Ohlsson från IFK Lidingö FK, Gustav Olsson från Djurgårdens IF och sist men inte minst Onome Eghagha från Katrineholms SK.

Daniel Ohlsson var 2014 en av seriens vassaste forwards då i topplaget Lidingö, han kommer även kunna spela centralt på mittfältet hos oss i Värtans IK. I Daniel får vi en mycket utvecklingsbar spelare som visat sin klass i toppen av division fyra i flera år, varmt välkommen till Värtans IK.

Gustav Olsson är en oerhört bra skolad fotbollspelare som kommer från vår grannklubb Djurgårdens IF. Varmt välkommen tillbaka säger vi till denna 17-årige talang som kommer förstärka vår backlinje och som gjorde en kanoninsats i sin seniordebut för några veckor sedan, Gustavs moderklubb är Värtans IK.

Onome Eghagha, den resolute och envisa läkaren förstärker oss från Katrineholms SK. I Onome kommer vi en Hjorthagskille som kommer ingjuta både lugn och förtroende tillsammans med en eldig spelstil. Varmt välkommen till Värtans IK.

Spelarna presenteras på sedvanligt sätt under januari, till skaran ovan så hälsar vi ju givetvis också vår skadedrabbade Fredrik Sandell varmt välkommen tillbaka i träning och lagets kanske viktigaste spelare under våren 2014 Magnus Klingspor.

/Roger Mellin