Är han påväg bort? Är han bortrest? Har han lyckats bli osams med tränare Mellin? Frågorna är många när man ser Värtans IKs matchtrupp utan Peter Sjöde?

Tränare Mellin är fåordig i sina kommentarer och hänvisar till att ”vi har en härlig konkurrenssituation i vår trupp och endast 16 spelare kan vara med i matchtruppen”.
Han hänvisar till truppsidan på vår hemsida och säger att vi även saknar Pontus Esbo, Rikard Wester, Stefan Eriksson, Andreas Friman, Tobias Bergenwall, Nicklas Ström Bäverlind, Pedro Letilier Cajas, Fredrik Perlskog, Victor Hagestam, Mose Haregot, Victor Lönnberg, Hugo Berggren, Fredrik Sandell samt Victor Bergström till denna match mot Andrea Doria på Djursholms IP.

Värtans IK har efter sex omgångar haft 24 olika personer som bidragit till våra segrar och det kommer vi fortsätta med enligt tränare Mellin. Tränaren tror på en stark grupp. Självklart så skulle han också vilja ha en Pirlo som alltid Andrea Dorias Hussfelt fixar till sina lag, men det viktiga är att gruppen fungerar när vi bara ses 3-4 ggr per vecka. Det vi försöker skapa med Värtans IK 2014 är ett kollektiv som trivs på och vid sidan av planen, som tränar hårt och självklart vill vinna varje match. Fast vi vill också utveckla unga individer som talar väl om klubben så att vi överlever i 90-år till uppe i Hjorthagen.

Värtans IK tar med sig följande 16-mannatrupp till Djursholms IP mot Andrea Doria:

Målvakter
Tomas Efrem
Martin Sjöberg

Försvarare
Adam Graffman
Jakob Andersson
Oskar Andersson
Ludwig Nordin
Magnus Klingspor

Mittfältare
Nestor Morales
Michel Osorio Lopez
Douglas Landvik
Mikael Åskog
Fabian Wahlberg
Joel Brännström

Forwards
Isper Igualikinya
Max Adlercreutz
Victor Lönnberg

Matchstart kl 15:30. Vi ses!