Publicerad februari, 2015

Det är med stor glädje vi välkomnar Fortum, ICA Kvantum Värtan, Handelsbanken, Benify, Länsförsäkringar Stockholm, Audi, Stockholm Stad och Östermalmsnytt som huvudsamarbetspartners för Norra Djurgårdsstadsloppet den 16 maj 2015.

Vi i Värtans IK är oerhört tacksamma till våra huvudsamarbetspartners utan er skulle inte detta lopp vara möjligt att genomföra för en ideell förening.

”För Värtans IK, en idrottsklubb med verksamheten förlagd till Hjorthagen och Norra Djurgårdsstaden, är det angeläget att bidra till de boendes förbättrade hälsa. Därför är det självklart att vi vill skapa samarbeten med företag som finns i vårt närområde och som delar vår ambition, säger Mats Rehn, ordförande i Värtans IK”.

Norra Djurgårdsstaden är ett stadsutvecklingsprojekt på tidigare hamn- och industriområden i nordöstra delarna av Stockholms innerstad. Norra Djurgårdsstaden ingår i stadsdelarnaHjorthagen och Gärdet och i området planeras 12 000 nya bostäder och 35 000 nya arbetsplatser. En ny medelstor stad växer således fram och de första 700 lägenheterna stod klara under 2012 och byggproduktionen förväntas pågå åtminstone till år 2025. Norra Djurgårdsstaden är därmed ett av Europas största stadsutvecklingsområden.

Nu kommer anställda, abonnenter samt kunder till våra samarbetspartners erbjudas att springa i olika lag i Norra Djurgårdsstadsloppet där bansträckningen passerar den nya stadsdelen. Vi räknar med att våra samarbetspartners under slutet av februari och början av mars kommer skicka information till mer än 600 000 personer för att säkerställa ett fulltecknat lopp redan det första premiäråret.

Ni företag som vill anmäla fler än 10 löpare eller bli huvudsamarbetspartner vänligen kontakta Norra Djurgårdsstadsloppet via kontaktformulär på vår hemsida www.norradjurgardsstadsloppet.se

//Värtans IK