Matchreferat:

Laget gästade IK Frej Täby 2 ute i Täby Kyrkby. Fantastiskt sommarväder med en svag bris som svalkade något. Matchen blev fysiskt påfrestande för killarna med anledning av bla värmen.

I ett tidigt skede i första halvlek tog IK Frej Täby tag i taktpinnen och dominerade spelet. Man var mycket effektiva med ett bra passningsspel fram till vårt straffområde men där var man mindre lyckade och där stod vi upp med ett stundtals mycket bra försvar. Calle, som fick vakta vårt mål idag, gjorde också några avgörande ingripanden. Några strykare utanför, en ribbträff och en nickräddning på mållinjen (av Joel tror jag) var facit efter 1:a halvlek. Vi hade i princip inget framåt i första halvan av matchen.

I 2.a halvlek tog vi för oss lite mera. IK Frej Täby var dock fortfarande det lag som styrde spelet. Efter några bra anfall från vår sida så resulterade en hörna i vårt första regelrätta nickmål. Fabbe var den som lyckades bryta förbannelsen med en klockren nick efter en snyggt slagen hörna av Oliver. Tjusigt och grattis! Inte helt rättvist men vem klagar?! IK Frej Täby trummade på men vi stod för några farliga kontringar och Oliver var nära att tåa in 2:an.

Men, en frispark i farligt läge för motståndaren resulterade i en kvittering. Det kändes lite onödigt eftersom vi hade kontroll på bollen innan frisparken. Men det var trots allt rättvist. I slutet av matchen var Oskar R en hårsmån från att peta in segermålet men det hade nog varit för mycket begärt.

Slutkommentaren är att vi kämpade verkligen till oss 1 poäng i dag. Spelet kändes låst men en mycket berömvärd kämparinsats av laget.