Nu är tältet nere på Hjorthagens IP, vår kvarvarande uppgift idag är att säkerställa att 144 brunnslock ligger på plats samt att vi spelar en aggressiv och vägvinnande fotbollsmatch mot gästande Älvsjö AIK. Våra gäster är ett lag som kommer ge oss fart och fläkt, de kommer ställa frågor mot vårt försvarspel för att se om det finns några håligheter. Förra veckans motståndare Enebyberg lyckades inte hitta hålen i vår backlinje, en backlinke som vi dessutom till stora delar bytte under den matchen.

Vi känner att nya Värtans IK är på rätt väg, självklart är det som alltid när det är nytt en del frågetecken som måste besvaras innan vi uppnår det som är vårt huvudsyfte att skapa glädje och framgång för spelare och våra medlemmar. Vi såg perioder i vår senaste match som var fantastiskt bra med fart och fläkt i ett vägvinnande spel, nu skall vi med de sista två matcherna säkerställa att det vägvinnnahåller i 90 minuter.

Dagens trupp mot Älvsjö AIK ser ut enligt följande:

Mv

Sebastian Thomsson,Martin Sjöberg

Backar/Mittfält/Forwards

Ludwig Nordin, Jakob Andersson, Oskar Andersson, Onome Eghagha, Rikard Wester, Magnus Klingspor, Gustav Olsson, Isper Iquanalikinya, Alexander Kloow, Douglas Landvik, Fredrik Sandell, Mose Haregot, Max Adlercreutz, Johan Axhamre

Ses på Hjorthagen.