Ängby IF vs Värtans IK

Div 4 M Herrar
vs
20 september, 2014
Score: 3 - 1

Match Report

Matchreferat

Hedern skulle bevaras och vi startade bäst, men kom inte upp tillräckligt för att kunna knipa 3 poäng. Ny förlust gör att vi tappar rejält med mark mot topplagen.

Att vara bortrest på bröllop som ledare känns aldrig bra, men det var en fantastisk resa till Italien och ett fantastiskt bröllop. Den nya tränarduon Oskar Andersson och Victor Bergström mönstrade ett lag som skulle kunna hota serietvåan rejält.

En härlig start fick vi och tvingade fram en frispark redan i den 6:e minuten som vi sköt så bra att det fanns endast en utväg för Ängby försvaret, självmål. 1-0 ledningen höll vi med råge in i halvtid och uppflyttningsspöket hos Ängby hängde över dem rejält och de var skakade av ett tungt och energirikt Värtans IK.

I andra halvlek var det ett lyckligt Ängby som repade rejält med energi och kraft i halvlek, de kom ut och körde över Värtans IK som inte lyckades mobilisera kraft för att ge serietvåan den match som vi egentligen ville. Två snabba mål i den 54:e och 60:e minuten gjorde Ängby till en rykande kandidat för att ta steget upp i division 3.

När vi försökte flytta upp och skapa oreda öppnade vi upp oss och i den sista spelminuten så ökade Ängby på till 3-1 som blev slutresultatet.

Vi gratulerar Ängby till segern

/Coach Mellin

Lineup

vs
4. Richard Wester
3. Oskar Andersson
6. Victor BergströmYellow Card
10. Isper Igualikinya
12. Peter Sjöde
33. Johan Axhamre
vs
19. Ludwig Nordin
vs
11. Niklas Ström Bäverlind
22. Jacob Andersson
vs Yellow Card
29. Douglas LandvikYellow Card
vs

Subs