Värtans IK vs Skå IK & Bygdegård

Div 4 M Herrar
vs
11 augusti, 2014
Score: 4 - 0

Match Report

Det var ett lojt Värtans IK som inledde matchen på måndagskvällen i ett allt för lågt tempo för att skaka om vår motståndare från Ekerö. Det syntes att laget hade fått in nya spelare under sommaren, men framförallt att de pratat om att täppa till alla luckor på egen planhalva.

Vi fick ett bortdömt mål redan i den 15e minuten efter att vi spelat vårdslöst mot deras målvakt och det var nog en av de få målchanser vi lyckades skrapa ihop de första 30 minuterna. Under denna period var Skå IK farliga i sina omställningar och eftersom vi var långa i laget fick de stora ytor och mycket tid framför vårt mål. I den 40e minuten blir vår lagkapten Douglas Landvik skadad och vi hoppas veta mer senare idag om och när han är tillbaka i den blå tröjan.Incidenten väckte oss i Värtans IK och i den 43e minuten tråcklar sig Nestor Morales fram och passar bollen vidare till Johan Axhamre som stöter in 1-0 på ett mycket vackert fotbollsmål. Minuten senare när klockan rullat upp till 44.47 nickar Max Adlercreutz inNicklas Ström Bäverlinds perfekta inlägg. Underbart med den utdelningen i slutet av halvleken!

Andra halvleken blir vår och i den 53:e minuten så friställer Oskar Andersson skyttekungen Peter Sjöde efter en 65 meters pass som sedan lägger in boll nummer tre. Precis innan har vi skapat en jättechans och precis efter målet skapar vi ett mål till som blåses av för offside. 4-0 kommer efter ett fint förarbete av Nicklas Ström Bäverlind fram till Nestor Morales som avslutar målskyttet även om vi sedan har bud på fler mål. Resultatet blir 4-0 och Värtans IK närmar sig toppen.

Matchens tre stjärnor
3 stjärnor: Jakob Andersson
2 Stjärnor: Nestor Morales
1 Stjärna: Douglas Landvik

Lineup

vs
4. Richard WesterYellow Card
3. Oskar AnderssonAssist
vs
12. Peter SjödeGoal
33. Johan AxhamreGoal
vs Goal
vs GoalAssistYellow Card
11. Niklas Ström BäverlindAssistAssist
22. Jacob Andersson
29. Douglas Landvik

Subs

10. Isper IgualikinyaSub
vs Sub
9. Fabian WahlbergSub29
14. Carl TomaszewskiYellow CardSub12
vs Sub33