Ingarö IF vs Värtans IK

Div 4 M Herrar
vs
3 maj, 2014
Score: 1 - 0

Match Report

Ett försvarsstarkt Ingarö stängde igen tillställningen på Ingarö IP och det var till stora delar en händelsefattig tillställning med mycket rensningar och långbollar. Det kändes att Ingarö hade bestämt sig för att ta sin första poäng för säsongen genom att stänga bakåt med lågt och resolut försvarsspel.

De första 30 minuterna var mest en maktkamp där Värtan styrde spelet och hade bollinnehav men kunde inte komma förbi försvararna. Med 15 minuter kvar av första halvlek får Värtan extra fart och genom ett välbehövligt initiativ springer vänsterytter Fabian Wahlberg om sin kille snurrar runt lite till och får in en bredsida i ribban. Kort därefter får samma Värtait en nick i stolpen och ut. Det visade sig vara Värtans enda riktiga chanser under matchen.

Ingarö spelade ett tufft försvarsspel hela matchen och Värtan hade svårt att hantera frustrationen över att inte komma fram till vassa målchanser och avslut. I andra halvlek luckrade frustrationen upp Värtanförsvaret när Ingarö kontrade. Istället för en poäng fick Ingarö med sig tre efter ett nickmål i den 76.e minuten och  får därmed epitetet ”effektivt” sett till målchanser.

Lineup

4. Richard WesterYellow Card
3. Oskar AnderssonYellow Card
5. Magnus Klingspor
6. Victor Bergström
12. Peter Sjöde
33. Johan Axhamre
9. Fabian Wahlberg
19. Ludwig Nordin
vs
29. Douglas Landvik
vs

Subs

vs Sub3
vs Sub19
22. Jacob AnderssonSub4
vs
vs Sub29